Skip til hovedindhold

Information til virksomheder om IPS-forløb

IPS (Individuelt Planlagt job med Støtte) er en beskæftigelsesindsats målrettet mennesker med psykisk diagnose eller sårbarhed, som har et ønske om og er motiverede for at komme i job eller uddannelse.

Hvis du repræsenterer en virksomhed, der overvejer at tilbyde en IPS-kandidat ansættelse, praktik eller lignende, kan du finde mere information om vores IPS-forløb i denne sektion af hjemmesiden.

Skab et rummeligt arbejdsmarked

Formålet med et IPS-forløb er at få kandidaten i job så hurtigt som muligt, fordi vi tror på, at mennesker får det bedre af at arbejde. Som virksomhed spiller du en stor rolle i at hjælpe kandidaten ind på arbejdsmarkedet, og det gode match er forudsætningen for succes.

Lad os hjælpe dig

Ønsker du at høre mere om ansættelse af en IPS-kandidat eller et udviklende praktikforløb, så kontakt os med det samme. Måske samarbejder vi allerede med én, der kunne blive din næste medarbejder. 

FAQ

Det er helt naturligt, at du som arbejdsgiver har spørgsmål til både IPS-forløbet og kandidaten. Du er altid velkommen til at kontakte os, så vil vi gøre vores bedste for at svare. Her kan du se de oftest stillede spørgsmål og svar.

Kontakt os

Interesseret i at høre med om vores tilbud til dig?

Cookies

Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere her

Back to top