Information til virksomheder om IPS-forløb

IPS (Individuelt Planlagt job med Støtte) er en beskæftigelsesindsats målrettet mennesker med psykisk diagnose eller sårbarhed, som har et ønske om og er motiverede for at komme i job eller uddannelse.

Hvis du repræsenterer en virksomhed, der overvejer at tilbyde en IPS-kandidat ansættelse, praktik eller lignende, kan du finde mere information om vores IPS-forløb i denne sektion af hjemmesiden.

Skab et rummeligt arbejdsmarked

Formålet med et IPS-forløb er at få kandidaten i job så hurtigt som muligt, fordi vi tror på, at mennesker får det bedre af at arbejde. Som virksomhed spiller du en stor rolle i at hjælpe kandidaten ind på arbejdsmarkedet, og det gode match er forudsætningen for succes.

 

Læs mere om samarbejde med os her

 


Fordele for jer

De færreste gør noget kun for deres blå øjnes skyld. Naturligvis skal det give mening for din virksomhed at indgå i et forløb med os og en IPS-kandidat. Din virksomhed får udført et stykke arbejde –  samtidig med, at I er med til at gøre en forskel for et andet menneske og for samfundet som helhed.

 

Læs mere om fordelene her

 


FAQ – spørgsmål og svar

Det er helt naturligt, at du som arbejdsgiver har spørgsmål til både IPS-forløbet og kandidaten. Du er altid velkommen til at kontakte os, så vil vi gøre vores bedste for at svare. Her kan du se de oftest stillede spørgsmål og svar.

 

Få svar på dine spørgsmål her

 

Ønsker du at høre mere om ansættelse af en IPS-kandidat eller et udviklende praktikforløb, så kontakt os med det samme. Måske samarbejder vi allerede med én, der kunne blive din næste medarbejder. Ring til Gyda Otzen på tlf.  51 90 01 76 eller send en mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Hold dig opdateret om IPS - klik her

Følg med i nyt om IPS og

IPSCenter Danmark

 

Luk