Information om IPSCenter Danmark

IPSCenter Danmark er en konsulentvirksomhed, der har specialiseret sig i den evidensbaserede IPS-metode. Med udgangspunkt i denne hjælper vi jobcentre med at skabe jobs eller uddannelse til mennesker med psykiske diagnoser eller psykisk sårbarhed.

I denne sektion af hjemmesiden kan du læse mere om os og vores grundtanker.

Om IPSCenter Danmark

IPSCenter Danmark udspringer fra forskningsprojektet IPS igangsat af arbejdsministeriet STAR og er blandt de få i landet, der har størst erfaring med metoden og samarbejdet mellem borger, psykiatri, jobcenter, arbejdsmarked og uddannelsesinstitutioner.

 

Læs mere om os her

 


IPS Academy

IPS Academy er IPSCenter Danmarks videncenter om IPS-metoden. Her samler vi resultater og viden om IPS-metoden, det tværfaglige samarbejde i psykiatrien samt samarbejdet med virksomheder og uddannelsesinstitutioner og måske vigtigst af alt: Her uddanner vi vores konsulenter i metoden.

 

Læs mere om IPS Academy her

 


At være IPS-konsulent

En IPS-konsulent har et særligt DNA. Internt taler vi nogle gange om, at det er en måde at være i verden på. Vi har altid tillid til vores kandidater, og vi støtter dem hele vejen – også når det er svært. Der er bestemte krav om at kunne samarbejde med både fagpersoner og pårørende samt håndtere en bred vifte af jobfunktioner, herunder også den virksomhedsrettede del, som vi kalder Job Development.

 

Læs mere om at være IPS-konsulent her

 


Job hos IPSCenter Danmark

De jobcentre, vi har samarbejdet med, er tilfredse med vores indsats med at få målgruppen i hel eller delvis selvforsørgelse, og derfor melder nye projekter sig hele tiden på banen. Det betyder, at vi løbende har brug for nye IPS-konsulenter.

 

Læs mere om job hos os her

 

Vil du høre mere om IPSCenter Danmarks IPS-forløb? Ring på tlf. 51 90 56 06 eller send en mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Hold dig opdateret om IPS - klik her

Følg med i nyt om IPS og

IPSCenter Danmark

 

Luk