Skip til hovedindhold

Kom i gang med IPS i dit jobcenter

Det er let at komme i gang med IPS. I IPSCenter Danmark enkeltpladsforløb arbejder vi med borgerne på et individuelt niveau, hvilket betyder, at et jobcenter kan henvise præcis det antal borgere, de ønsker til et IPS-forløb hos os og vælge hvilken service, der skal følge med.

Det er vigtigt for os at imødekomme jobcentrenes forskellige behov og ønsker. Nogle kommuner ønsker at henvise sine borgere med psykisk diagnose eller sårbarhed inden for alle forsørgelsesgrundlag, andre ønsker at prøve IPS-metoden af på én gruppe som eksempelvis borgere i ressourceforløb og andre igen ønsker at sende x antal integrationsborgere i IPS-forløb, fordi det passer til deres strategi og budget.

Uanset hvad dit jobcenter ønsker, så finder vi en løsning. En vellykket IPS-indsats starter med, at jobcentret er tryg ved vores aftale. 

Jobcentret bliver opdateret undervejs

For at dit jobcenter kan følge med i, hvordan det går med jeres borgere i IPS-forløb, sørger vi for at informere undervejs og levere forskellige output.

 

  • Løbende tilbagemelding til sagsbehandler fra IPS-konsulent i passende intervaller
  • Udarbejdelse af afmeldingsskrivelse til brug for sagsfremstilling i det rehabiliterende team
  • Udarbejdelse af internt IPS-dokument
  • Løbende vurdering af progression
  • Deltagelse på 3-partsmøder og sparringsmøder efter nærmere aftale
  • Levering af aftalt rapporteringsmateriale, hvad enten det er på borger- eller forløbsniveau, i en kvalitet, der matcher jobcentrets behov

Kontakt os

Interesseret i at høre mere om vores tilbud til jobcentre om IPS-forløb? 

Back to top