IPSCenter Danmark tilbyder psykologhjælp online fra We.Care

Vi har indgået et samarbejde med We.Care, der har specialiseret sig i at give online psykologhjælp fra deres egen sikre og krypterede platform. Videokonsultationerne foregår live, ansigt til ansigt og den skriftlige psykologhjælp i samme platform, sat op som en brugervenlig chat. Den skriftlige del giver fuld fleksibilitet til at skrive, når behovet opstår og psykologen svarer så uddybende indenfor 24 timer i hverdage.


Publiceret af:

Kategori:

Sidst opdateret:

6. maj 2022

Hvad vi tilbyder

For IPS-kandidater, der har brug for støtte fra en psykolog til at overkomme barrierer i forbindelse med opstart og fastholdelse fx i et virksomhedsforløb, tilbyder vi et klippekort med 3, 5 eller 10 psykologsamtaler alt efter behov og ønsker. Det er målet, at psykologsamtalerne skal være med til at støtte og fastholde kandidaterne i indsatsen, når der opstår situationer, hvor de bliver udfordret i jobbet eller privatlivet på baggrund af omstillingen fra ledig til beskæftigelse.

Formål og udbytte for IPS-kandidaten

  • Psykologen har fokus på de oplevelser og reaktioner, der gør det udfordrende for IPS-kandidaten at være på arbejdspladsen, for at hjælpe dem i gang og fastholde dem i deres virksomhedsforløb.
  • Psykologen hjælper IPS-kandidaten til at afsøge handlemuligheder og giver relevante værktøjer.
  • IPS-kandidaten føler sig bedre rustet til at håndtere udfordringer, og bruge egne ressourcer til at navigere i svære eller komplekse situationer på arbejdspladsen.

Læs mere om samarbejdet med We.Care og mulighederne for supplerende psykologsamtaler her: We.Cares hjemmeside: IPS | We.Care®