IPS Efterværn


For nogle af vores kandidater kan overgangen fra intensiv støtte og opfølgning til at skulle stå på egne ben være udfordrende. Erfaringerne viser, at det kan være svært at bide sig fast på arbejdsmarkedet, og i perioden efter et IPS-forløb har nogle brug for en begrænset støtte for at blive fastholdt i job eller uddannelse. Med Efterværnet støtter vi til fastholdelse ved hjælp af opfølgningsmøder og samtaler om de udfordringer og succeser, kandidaten oplever.

Læs om hvordan vi arbejder med IPSLæs om vores IPS Basis forløb her

IPS Efterværn letter overgangen til ny hverdag

Efterværnet er en overbygning, til når IPS forløbet afsluttes, og bruges til at fastholde kandidaten i deres nye job eller uddannelse.

Efterværnet er især relevant for følgende kandidater:

  • Har gennemført et IPS forløb hvor de er startet i ordinær beskæftigelse eller uddannelse
  • Er i risiko for frafald af job eller uddannelse
  • Har behov for støtte i overgangsperioden
  • Har gennemført almindeligt forløb hos jobcenteret som er endt i job eller uddannelse
Vil du vide med om efterværnet? Så kontakt os her

Sådan foregår et IPS Efterværn

Ved et efterværnsforløb hos os vil kandidaten få tildelt en af vores faste IPS konsulenter, så der er mulighed for at få opbygget en tryg relation. Ofte er det samme konsulent som fortsætter fra det almindelige IPS forløb til efterværnet.

Efterværn omfatter ugentlig opfølgning, enten telefonisk eller personligt, og ellers efter behov. Disse opfølgningsmøder vil ske efter kandidatens ønsker til sted og tidspunkt, og der vil blive snakket om det nye liv som lønmodtager og de succeser og problematikker der kan ligge i dette. Der kan også være tale om opfølgning på arbejdspladsen, dialog med arbejdsgiver mv.

I tvivl om IPS efterværn er noget for dig eller din kandidat?

Kommune, pårørende eller selv kandidat? Du skal være velkommen til at ringe til os, og få hjælp og vejledning til om du eller din kandidat vil kunne drage nytte af et efterværns forløb.

Ring til os 51 90 56 06Kontakt os og hør mere

Om IPSCenter Danmark

IPSCenter Danmark blev etableret i 2015, som en privatejet virksomhed med afsæt i IPS-metodens stærke resultater og dokumenterede effekter.

Vi er specialiseret i IPS metoden og vi er den største leverandør af IPS indsatser i Danmark. Vi har haft mere end 700 borgere i forløb på tværs af forsørgelsesgrundlag, og vi har samarbejdet med flere end 25 kommuner rundt om i Danmark.

Find en medarbejder

Varighed og pris


Efterværn ydes så længe kandidaten har et behov, og kan derfor strække sig over flere måneder. Det er dog muligt at lave en klippekortsløsning. Kontakt os for at høre mere om indhold, varighed, og pris for et Efterværns-forløb.

Er du i tvivl om et efterværn ville være noget for dig?

Du kan altid kontakte os på tlf. 51 90 56 06, eller skrive til os via kontaktformularen ved tvivl eller spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig til at finde den perfekte, individuelle løsning.

Lars Olaf Nielsen
(+45) 51 90 56 06
lars@ipscenterdanmark.dk

Kontaktformular

Læs mere om IPS Efterværn i folderen

Er du interesseret i at vide mere om IPS Efterværn? Så klik på knappen herunder og læs vores folder, hvor alle informationerne er samlet på ét sted. Du er velkommen til at downloade den. Kunne du tænke dig et trykt eksemplar, så ring til os på 51 90 56 06.

Læs folderenSe alle brochurer