Cases - succeser fra vores IPS-forløb

Under denne sektion har vi samlet en række cases, succeshistorier, om kandidater, der har været gennem et IPS-forløb hos os.

Der er forskellige vinkler på historierne, det vil sige, at det enten er kandidaten, virksomheden eller IPSCenter Danmark, der fortæller om forløbet. Det har vi valgt at gøre for at belyse historierne fra forskellige synspunkter.

Case: IPS blev Gunhilds vej tilbage til arbejdsmarkedet

For 62-årige Gunhild Aagesdatter Thøfner afløste den ene sygemelding fra jobbet som lærer den anden i mange år på grund af stress, depression og en uopdaget bipolar lidelse, som førte til et eskalerende alkoholforbrug. Det har ekskluderet hende fra arbejdsmarkedet i længere perioder, og hun har måtte kæmpe for at finde sin vej tilbage.

Men efter et vellykket IPS-forløb i Stevns Kommune, hvor hun blev mødt af en IPS-konsulent fra IPSCenter Danmark, som evnede at se hende som et helt menneske, fik Gunhild troen på sig selv tilbage. Hun er i dag en del af arbejdsmarkedet igen med en helt ny drivkraft.

Her fortæller Gunhild sin historieCase: Martins historie (kandidat-vinkel)

Før IPS-forløbet havde Martin på 37 år aldrig været ansat et sted i mere end et par uger ad gangen. På grund af sin ADHD havde han svært ved at fastholde et job, og var nu i et ressourceforløb med udsigt til førtidspension. Et fremtidsscenarie han bestemt ikke var glad for, for han ville gerne have et arbejde.

Her fortæller Martin sin historie

 


Case: Martins historie (virksomheds-vinkel)

Virksomheden VVS En Gros i Svendborg mener, at man som virksomhed har pligt til at hjælpe mennesker med at få et arbejde, hvis man har mulighed for det. Derfor sagde indehaver Steffen Larsen Smidt ja til at få IPS-kandidaten Martin i virksomhedspraktik. Martin har nu arbejdet i virksomheden et år og er netop blevet ansat i fleksjob.

 

Her fortæller Steffen om forløbet med Martin

 


Case: Kadans historie (konsulent-vinkel)

Her kan du læse om syriske Kadans vej til job som maler efter 1½ år i Danmark. Kadans IPS-integrationskonsulent ved IPSCenter Danmark var Mohamad Kharram, der i øvrigt selv er et eksempel på en IPS-succeshistorie. Mohamad hjalp Kadan i en periode på 6 måneder.

 

Her fortæller vi om forløbet med Kadan

 


Case: Annas historie (kandidat-vinkel)

Ved hjælp af IPS-metoden blev 41-årige Anna selvforsørgende efter blot 5 måneders forløb hos IPSCenter Danmark. Hun bevægede sig fra en 18 måneder lang sygemelding pga. stress til at åbne et bed & breakfast. IPS-forløbet betød, at hun kom i gang med det, hun drømte om, men ikke kunne og turde kaste sig ud i på egen hånd. I dag oplever Anna, at hun er en, der kan noget igen.

 

Her fortæller Anna sin historie

 


Case: Annas historie (konsulent-vinkel)

Da Anna fik støtte i et IPS-enkeltpladsforløb, fik hun modet til at tro på sin gamle drøm om at åbne et bed & breakfast – og gå efter den. Anna havde været sygemeldt i 1½ år på grund af belastningsreaktion og stress, da hun fik tilbudt et IPS-forløb ved IPSCenter Danmark. IPS-konsulent Mona Jensen hjalp Anna i en periode på 5 mdr.

 

Her fortæller vi om forløbet med Anna

 

Vil du høre mere om IPSCenter Danmarks IPS-forløb? Ring på tlf. 51 90 56 06 eller send en mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Hold dig opdateret om IPS - klik her

Følg med i nyt om IPS og

IPSCenter Danmark

 

Luk