Skip til hovedindhold

Vi kan også hjælpe dig – på dine præmisser

Synes du, det du har læst om IPS-metoden og os lyder godt, og er du interesseret i at komme på et IPS-forløb, så kontakt os direkte eller fortæl din sagsbehandler om forløbet.

IPSCenter Danmark er en privat virksomhed, der samarbejder med dit jobcenter. Før du begynder i et IPS-forløb hos os, har vi en samtale, hvor vi sammen skræddersyr forløbet til dig, og samstemmer forventninger til hinanden.

Vi har ikke kontorer, hvor vi samler en masse kandidater, vi tager udgangspunkt i dig, og vi mødes, hvor det passer dig bedst – det når vi længst med.

Et forløb hos os foregår på dine præmisser, og du skal ikke passe ind i en bestemt kasse. Du skal bare være præcis den, du er, for det er sådan, vi kommer i mål.

Hvem er vi

IPSCenter Danmark er en konsulentvirksomhed, der har specialiseret sig i den evidensbaserede IPS-metode, fordi den virker.

Forskning viser, at der er ca. tre gange så stor chance for, at deltagerne i et IPS-tilbud når deres mål frem for andre beskæftigelsesindsatser.

Vi er blandt de få i landet, der har størst erfaring med IPS-metoden. Vores erfaring viser, at 60 procent af deltagerne i vores forløb kommer i job eller uddannelse og derved flyttes fra offentlig forsørgelse til hel eller delvis selvforsørgelse.

Vores kernekompetence er at matche mennesker med psykiske diagnoser eller psykisk sårbarhed med de rette arbejdsmæssige eller uddannelsesmæssige omgivelser.

Vi har stor erfaring og indsigt i arbejdet med ledige med psykiske udfordringer, indgående kendskab til jobcenterstrukturer og tværfagligt samarbejde på tværs af afdelinger og i psykiatrien, lige som vi har en god kontakt til det lokale erhvervsliv og uddannelsessystem.

Kontakt os

Interesseret i at høre med om vores tilbud til dig?

Back to top