Skip til hovedindhold

I job eller uddannelse

Du drømmer om at få et job eller begynde på en uddannelse. At få et endnu mere meningsfuldt og rigt liv, hvor du udvikler dig og mærker, at du har en masse at byde på. Vi tror på dig. Vi tror, at det kan lykkes for dig at nå dit ønske om at komme i job eller uddannelse.

Vi tilbyder dig et beskæftigelsesforløb, som er baseret på IPS-metoden. IPS står for Individuelt Planlagt job/uddannelse med støtte og henvender sig til mennesker, som har en psykisk diagnose eller som er psykisk sårbare.

Vi kan altså hjælpe dig, hvis du …

  • er psykisk sårbar.
  • har en psykisk diagnose (skizofreni, bipolar, depression, angst, stress, ADHD samt misbrug).
  • er motiveret for eller har et ønske eller drøm om at finde et job eller starte på en uddannelse.

Opfylder du ovenstående, så tror vi på, at vi kan hjælpe dig. Du kan deltage i vores forløb, både mens du er i behandling i det regionale psykiatriske system og hvis du er afsluttet herfra. Der er ingen alderskrav.

Hvordan virker IPS metoden

Der er flere grunde til, at IPS-metoden har så stor succes med at få mennesker i job eller uddannelse. En del af forklaringen ligger i metodens navn: Individuelt Planlagt job med Støtte. For her tror vi på, at man får det bedre af at komme i arbejde – og ikke af at sidde derhjemme og vente på at få det bedre. Diagnose er altså ingen hindring for at komme i job eller uddannelse. Når vi har hjulpet dig med at finde det helt rigtige match, støtter vi dig. Din IPS-konsulent er der for dig, når du har brug for ham/hende.

Som IPS-kandidat hos IPSCenter Danmark møder vi dig, hvor du er og hjælper dig med at nå dine drømme og er med på rejsen dertil. Vi tager udgangspunkt i dine kompetencer, dine mål og ønsker for et fremtidigt job, og vi giver dig professionel sparring og vejledning og hjælper med at søge det rette job. I det hele taget bestemmer du, hvor meget vi skal hjælpe med. Vi kan hjælpe med virksomhedspraktikker, søge match i vores virksomhedsnetværk eller vi kan være på sidelinjen. Det bestemmer du.

Der er meget stor sandsynlighed for, at dit forløb hos os udløser et job.

Kontakt os

Interesseret i at høre med om vores tilbud til dig?

Cookies

Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere her

Back to top